Uncategorised

08
Sep 2016

Galleri Foto

Projek di Kepong

Projek di Bandar Kinrara

Projek di Bandar Tun Razak

Lain-Lain Projek

02
Sep 2016

Kerja Paip

Kami menyediakan khidmat pemasangan, penukaran sistem paip, memperbaiki paip dan lain-lain yang berkenaan dengan sistem paip didalam rumah, pejabat atau kilang. Kami juga menyediakan perkhidmatan mencari kebocoran air paip dan memperbaiki kebocoran tersebut. Semua pekerja kami adalah terdiri daripada mereka yang berpengalaman dan terlatih didalam kerja pembaikan sistem paip.

Kami boleh menasihati anda bagaimana untuk menambah atau mengurangkan tekanan air dipremis anda. Kami sentiasa mematuhi piawai yang wujud bagi sebarang projek yang kami laksanakan.

Piping Contractor 200x250 

Kerja Elektrik

Kerja Elektrik

Kami berpengalaman dalam kerja-kerja pemasangan , pembaikan dan menyelenggara sistem pendawaian rumah, kedai dan kilang. Kami juga mahir dalam menyediakan sistem pendawaian pembumian bagi bangunan bagi mengelakkan kilat dan petir. Perkhidmatan kami juga meliputi kawasan perumahan, Pangsapuri , Klinik, Kedai Lot, Kondominium dan apa sahaja jenis bangunan.

Kami juga mampu menjalankan pendawaian bagi bangunan yang baru dan yang lama. Kami juga akan menyediakan rekabentuk yang sesuai bagi sistem pendawaian didlalam bangunan anda bagi memenuhi keperluan anda dalam menjalankan perniiagaan anda.

kerja elektrik

Sosial

Address: Lot 1039, Jalan Hj Mokhtar ,Kg Pasir Hulu Klang, 68000 Ampang 
Kuala Lumpur, Malaysia

Email: admin@renovation-plumbers.com

Mob: +6011-2822 4425/ +6012-6349 283